Emisiuni

 • Euro Gol

  Euro Gol
  Marti, Miercuri si Joi, ora 21.30
  Cu Gabi Safta si Cristi Panache
  Cel mai bun fotbal e in nocturna. Stelele fotbalului joaca in cupele europene. Europa League si Champions League sunt in direct la Radio sport1.ro. Martea, Miercurea si joia, asculti cele mai tari meciuri din cupele europene, in direct la radiosport1.ro. Editii special, pentru fotbalisti speciali, la ore special. Analize si interviuri pana noaptea tarziu.
 • Cismigiu

  Cismigiu
  Cu Cristi Panache
    Radio Sport 1 iti ofera cea mai tare emisiune a suporterilor. Aici asculti emisiunea Cismigiu. Asteptam inscrierile. In emisiune vin patru cetateni, patru microbisti, patru pasionati de sport, de orice fel de sport si de orice culoare sportiva.
  Vrei sa faci, tu, emisiune la Radio sport 1 ? Suna la 0314/ 364/ 937 sau la 0314/ 364/ 966 si apoi te chemam sa vorbesti despre ce doresti. La Radio Sport 1, doar aici,  intri intr-un studiou de radio si iti spui parerea. Vino si fa emisiune, alaturi de alti trei microbisti ca si tine. Morti dupa sport. Suna si….te chemam.
 • Gol dupa Gol

  Gol dupa Gol
  Sambata si Duminica, de la 18.00 la 24.00
  Cu Gabi Safta si Cristi Panache
  La Radio Sport 1 ai cea mai lunga emisiune de sport din lume : Gol dupa Gol….
  Opt ore sambata si…opt ore duminica… Noi muncim. 16 ore de emisie. Toate rezultatele in direct din fotbal, tenis, baschet, handbal, rugby, polo, tot, tot, tot. In direct. Stirile momentului, declaratiile protagonistilor, concursuri, sondaje, subiecte pe care le comentezi chiar tu. In direct, pe Radio Sport 1, (STRIGAT DE GOL, eventual portughez) …Gol dupa Gol.
  Cu Gabi Safta si Cristi Panache. Un stelist si un dinamovist … fac echipa. Panache si Safta la Radio Sport 1 in emisiunea maraton Gol dupa Gol
  sase ore sambata si sase ore duminica la …Gol dupa Gol…
  Intra si tu pe teren alaturi de noi. Cea mai interactiva emisiune sportiva din lume
  Cand ne suni, oprim tot.
  Formeaza 0314 364 937 sau 0314 364 966 si esti cu noi. In direct
  Sambata de la 18 la 24 si duminica de la 18 la 24. 12 ore de sport la maxim. Se asculta si in FM si pe Fanatik.ro
 • Ora de Premier League

  Ora de Premier League
  Joi, ora 18.00
  Cu Sebastian Culea si George Russo
  Radio Sport 1 speak English.
  In fiecare joi seara, fix la ora 18.00, asculti o emisiune…Premier…. League. Sebastian Culea si George Russo iti spun totul despre campionatul Angliei. Vorbesti engleza ? Suna-i pe Culea si Russo. Joia la 18.00 si uneori sambata la 14.30 . fii pe faza si joci englezeste. (FUNDAL MUZICA DE SPORT ),
 • Hai, Dinamo !

   Hai, Dinamo !
  Marti, ora 18.00
  Cu Nicu Grameni
  In fiecare marti, de la ora 18.00, dinamovistii se intalnesc aici. Hai Dinamo, emisiune exclusiva pentru cainii rosii, (fragment din imn). Esti dinamovist ? Esti caine rosu ? Asculta Hai, Dinamo ! Emisiunea echipei tale. In fiecare marti de la 6 seara. Cum a fost meciul, ce-ti fac juniorii, ce pregateste galeria, ce meci urmeaza si invitati alb-rosii. Suporteri, tehnicieni, jucatori, toti, doar aici, pe Radio Sport 1.
 • Sport Team

  Sport Team, marti, ora 12.00
  Juniorii reprezinta viitorul, aveti grija de ei. Auziti asta de 26 de ani, dar nimeni, aproape nimeni, nu misca un deget. Academia Sport Team Bucuresti o face. De aceea este la radio Sport1.ro. Sport Team, emisiune despre copii si juniori, in fiecare marti, la pranz. Ora 12.00. Emisiune realizata in parteneriat cu Academia Sport Team, pentru ca ei fac asta. Misca fotbalul. Si s eprezinta saptamanal aici la radiosport1.ro. faceti ca el, dar mai intai ascultatii
 • Ponturi si pariuri.com.

  Ponturi si pariuri.com.
  Marti, Miercuri, Joi si Sambata, ora 17.00
  cu Cristian Panache
  Romania este pe locul doi in Europa la numar de pariori.
  Orice roman stie clasamentul din Scotia liga a 4-a.
  Orice roman se pricepe la fotbal.
  La noi viata este grea, banii sunt tot mai putini, ce facem ?
  Mergem la pariuri.
  Dar pentru a nu intra apoi la farmacie, asculta-l pe Cristi Panache.
  Ponturi si pariuri,com este emsiunea de la radio Sport 1 care te invata sa joci la pariuri si mai ales ce sa joci.
  Pentru a castiga.
  Mergi pe mana lui Panache, fa ca el, asculta-l …si castigi.
  In fiecare marti, miercuri, joi si sambata, mereu la ora 17.00.
  Ponturi si pariuri.com, cea mai tare emisiune de pariuri din Romania, sigura si la castig, cu Cristi Panache
  Detalii pe site-ul ponturisipariuri.com, scris legat.
 • Marti, ora 13.00, cu Razvan Toma

  Marti, ora 13.00, cu Razvan Toma
  La Radio Sport 1, martea ai trei ceasuri… bune, emisiune realizata de Răzvan Toma. Cifre, statistici și povești din istoria fotbalului. Martea, la 13.00, timp de trei ore, ii poti asculta pe cei care au scris istoria fotbalului. Razvan Toma si invitatii lui pe Radio Sport 1, emisiune premium. Invata istoria fotbalului tau, inainte de orice !

Powered by themekiller.com