Mutu, prezentat la U 21

Fostul mare fotbalist, Adrian Mutu a fost prezentat ca nou selectioner al Romaniei Under 21. Vedeta la Fiorentina, Verona, Chelsea si Juventus, Adrian Mutu a acordat primele declaratii oficiale, ca antrenor al Romaniei.

“Sunt norocos sa devin antrenor la U 21.
Simt ca este o echipa aproape mai iubita chiar si decat prima reprezentativa. Voi incerca sa transmit pe teren experienta adunata de la fosti antrenori precum Prandelli, Mourinho, Sarri, Capello.
Voi merge la Olimpiada, insa doar ca spectator.

Apoi, depinde de Mirel daca are nevoie de mine sau nu. Pe banca va fi Mirel Radoi. Asa este si corect, el a calificat echipa.

Din ce am vazut pe lista jucatorilor, au mai ramas numai 9 dintre cei care au fost la Campionatul European. Sper sa transmit si din atitudinea pe care am avut-o eu la nationala. Tricoul galben al Romaniei trebuie sa fie ud leoarca dupa meci.
Este mai usor pentru mine sa fiu selectioner dupa toate incidentele extra sportive pe care le-am avut. Stiu cel mai bine cat de mult suferi din cauza acelor actiuni gresite”.

Mutu il inlocuieste pe Mirel Radoi, avansat la prima reprezentativa.
Debutul lui Mutu va fi la sfarsitul lunii martie, contra Danemarcei, liderul grupei cu cinci puncte avans, iar obiectivul este calificarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *