Eugen Trica l-a chemat pe Bornescu la Craiova!

Mircea Bornescu a fost invitat in studioul Radio Sport 1

A participat in emisiunea “Stiinta suntem noi”.

Fostul portar al Rapidului, Petrolului, Universitatii Cluj si al Universitatii Craiova a povestit cum si-a ales traseul in cariera.

“Daca observati, am jucat la echipe cu suporteri fantastici. Toate patru. Acesta era si argumentul cand semnam. Cand alegeam echipa. Cand eram la Extensiv Craiova am avut oferta de la Steaua domnului Gigi Becali, dar am hotarat sa merg la Craiova. Era visul mamei mele. Am copilarit la bunici la Horezu si am stat in Craiova. Nu puteam alege altceva. Mama tine cu Craiova si am jucat acolo, tata tine cu Rapid si am jucat si in Giulesti. Mi-am facut parintii fericiti si sunt mandru de traseul ales in cariera.”

Mircea Bornescu detine si un record in fotbalul romanesc

“Nu-mi placea sa primesc goluri, imi placea sa marchez. Nu stiu daca a mai reusit cineva ceea ce am facut eu. Am un total de 16 goluri marcate. Pentru Craiova am inscris 2 in liga 1 si 4 in liga a doua. Marcam din penalty. Pentru Universitatea am inscris in momente grele. Pe final de joc joc cu Unirea Urziceni si cu CFR Cluj.”

Mircea Bornescu a primit in direct o surprinzatoare propunere din partea actualului antrenor al Universitatii Craiova, Eugen Trica:

“Mircea, vino acasa, tata. Tu esti al nostru. Respiri olteneste, esti fan infocat al Universitatii. Lasa totul si vino alaturi de noi. Stiu ca urmaresti meciurile noastre,  ai fost la jocul de Cupa cu U Cluj. Esti de-al nostru, trebuie sa vii acasa”

Pepe Bornescu a raspuns prompt

“Vin oricand la Craiova cu dragoste. Ce voi raspunde voi spune tuturor, daca voi fi chemat oficial”, a precizat Mircea Bornescu in cadrul emisiunii “Stiinta suntem Noi”

Tot in studioul Radio Sport 1, provocat de Florin Manea, Bornescu a povestit cu zambetul pe buze o intamplare de cand era la Rapid

“Cand eram la munte, la hotelul domnului Copos, impreuna cu Florin, domnul Copos imi spunea toata ziua sa merg la sala, sa fac piscina, sa beau sucuri, sa ma simt bine. Asta am si facut. Am bagat sala de cateva ori pe zi, am baut toate sucurile din frigider. Ma simteam foarte bine si ii eram recunoscator. La finalul sejurului, cand am predat cheile, doamna de la receptie mi-a spus si cat ma costa. I-am explicat ca sunt jucator la Rapid si ca domnul Cipos mi-a spus sa ma simt bine si sa merg unde vreau. Doar ca doamna nu a tinut cont, domnul Copos nu a raspuns la telefon si plecase deja din hotel”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *