Florin Chivulete: “Fesnic a fost foarte bun. Remarcabil si asistentul Marica”.

De la derby-ul Dinamo- FCSB, la Radio Sport 1 arbitrajul este analizat de fostul arbitru FIFA, Florin Chivulete.

Parerea lui Chivulete este ca Horatiu Fesnic a condus meciul de pe National Arena foarte bine:

“Horatiu Fesnic a schimbat corect culoarea cartonasului. Precum Iosif Biro la Marius Lacatus cu Ardeleanu. Dupa ce a vazut consecinta, forta excesiva si brutalitatea, se recomanda eliminarea. A facut bine, doar cu precizarea ca se recomanda sa nu te grabesti la asemenea faze. Probabil in prima faza a crezut ca Perovici a fost lovit in umar sau piept. E bine ca Fesnic, un baiat de o calitate rara, si-a dat seama de gravitatea fazei si l-a eliminat corect pe Cristea.
La penalty, rar se fluiera asa ceva, dar Fesnic a facut foarte bine ca a fluierat. A fost penalty clar. Amandoi s-au tinut reciproc, dar tinererea cu impact pentru joc a fost a lui Filip de la Dinamo asupra lui Planic.
Fesnic ar trebui sa primeasca nota 8,4 de la observator, din partea mea ar avea nota 9.
Fesnic si-a demonstrat valoarea, un arbitru promovat de Ion Craciunescu direct de la liga a treia. Iata ca si Craciunescu a avut ochi.
As vrea sa remarc insa ceva foarte important
Decizia asistentului Mihai Marica. La milimetru a vazut bine si a lasat faza sa continue, Sorescu a centrat si Lazar a marcat. Daca ridica fanionul, ar fi fost facut praf. A vazut excelent, milimetric si merita apreciat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *