Florin Chivulete la Radio Sport1: “Au fost patru meciuri importante si fara probleme de arbitraj”

Florin Chivulete este specialistul Radio Sport 1 pe probleme de arbitraj. Florin Chivulete a facut analiza celor patru meciuri din Liga 1, disputate duminica.

“In primul rand remarc faptul ca toate cele trei meciuri care au decis ultimele doua echipe calificate in play off, au fost conduse de arbitrii FIFA. Ca si jocul de la Craiova, evident. Din fericire, din nou, nu avem ce sa comentam despre arbitraj. Lovituri de la 11 metri si faze dicutabile decise corect de toti cei patru arbitri. Arbitrajul nostru se afla poate in cea mai buna perioada a lui. Sigur ca mai sunt unii care isi ascund problemele reale in arbitraj, dar oamenii care se pricep isi dau seama despre ce este vorba. Indraznesc sa spun ca Federatia are cel mai mare merit prin desemnarea unui strain ca sef la Comisia Centrala a Arbitrilor. Cu un roman, oricare ar fi fost el, cred ca era in continuare haos. Au disparut suspiciunile de pe vremuri, cum ca un arbitru ar face nu stiu ce jocuri cuiva. Ovidiu Hategan nu a avut probleme la Giurgiu, la penalty. A fost evident. Marius Avram a condus bine la Ovidiu. La Medias, nicio problema pentru Istvan Kovacs, care se alatura de minune lui Hategan acolo sus in top.

Poate ca la Marcel Birsan ii poti reprosa ca nu a dat galben cand Cosici l-a lovit cu cotul pe Burca, dar e mult prea putin la un asemenea meci condus bine. Si la Giurgiu, unul dintre asistenti, la 2-0 pentru Sepsi, a oprit un atac al oaspetilor, consider eu gresit, dar la fel de irelevant in 90 de minute. Ii felicit pe toti!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *