Punct pe i…A fost HENT!

Ion Craciunescu s-a facut de ras in direct la televizor. Toti arbitrii tineri plang in fata televizorului. Revoltati pentru ca un fost arbitru este platit la Digi fix pentru a analiza corect si sa se pregateasca pentru asta.
Ion Craciunescu primeste bani degeaba
Nu prea cred ca oamenii seriosi de la Digi il vor mai suna vreodata si-l vor mai plati de acum incolo
Digisport e post de televiziune care transmite tot fotbalul si care s-a facut de ras din cauza unui om care nu a mai pus mana pe carte de cel putin jumatate de an
Cand stii ca oamenii au schimbat regulamentul si asta e treaba ta si atat, iar tu…VARZA
Uite asa ne aducem aminte de finala in care s-a “imbracat” in visiniu contra Petrolului si ne intrebam care e motivul pentru care unii tot spun ca Ion Craciunescu a fost numarul unu in arbitrajul romanesc.
Revoltat, fostul arbitru FIFA, Chivulete Florin a intervenit la Radio Sport 1 si a spus:
“Sunt siderat sa vad ce spune Ion Craciunescu la televizor. Consider ca se face de ras si ma intreb ce gandesc tinerii arbitrii care au citit noile modificari din arbitraj, pe care Craciunescu era obligat sa le citeasca. De 10 minute il aud cum spune ineptii, penibilitati. E departe de adevar si influenteaza lumea ca formator de opinie. Sunt surprins si de faptul ca oamenii de acolo il asculta si nu-l opresc. Stiu ca vice presedintele CCA, Alexandru Deaconu le-a prezentat celor de la Digi toate modificarile cu exemplificari video”
Imediat, pe pagina lui, Chivulete Florin a fostat Legea 12, din care vezi clar ca este hent la Traore. Mai nou si daca vrei si daca nu vrei sa faci hent se sanctioneaza, dar ce sa stie Craciunescu. El a spus ca nu ar fi dat hent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *