Punctul pe…i Pic si Poc

Vedem in spatiul public informatii despre doi frati. Unul e primar, altul se face ca e patron de club. Ce ma face sa scriu este ca amandoi isi demonstreaza limitele, aroganta, deseori badarania si …incapacitatea. Sunt limitati si obraznici.

Dupa ce a fost filmat ca se plimba printr-un parc inchis de …pandemie, unul dintre cei doi a spus ca mergea in interes de servicu, sfidand inteligenta oricui.Celalalt a preluat, nu stiu cum, un ditamai clubul de fotbal. Nu a fost in stare sa-l faca sa prospere, sa-l duca acolo unde sigur a promis ca-l duce, iar acum se comporta ridicol.

Intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, spunea ca niste spanioli care au vrut sa preia clubul au cerut ca datoriile sa fie zero. Pentru asta, asa zisul patron din Stefan cel Mare ii facea cretini. Cum sa-si permita ei sa prea clubul fara datorii ? Ce obraznici.

Pai cum e posibil asa ceva?! Adica acum, acest “proprietar” vrea sa vanda ceva in care nu a investit un leu, dar dupa ce a provocat datorii de milioane. Si cu un dosar pe rol pentru modul fraudulos (spun procurorii) prin care a scos clubul din Insolventa.

De aici trag concluzia ca acesti doi oameni trebuie foarte bine cercetati pentru modul cum si-au obtinut diplomele (demonstreaza ca nici patru clase nu au) si cum au ajuns in functii excelente, avand proprietati. Frustrarea oamenilor din jurul lor e pe deplin intemeiata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *